Om oss i BedreRespons

Vi gir deg profesjonelle og komplette løsninger for synlighet på nett. Alt fra annonsering, nettsider til søkemotoroptimalisering og andre tekniske løsninger.

Alt du trenger for synlighet på nett

Vi står klare til å lage det du trenger for å vise frem ditt firma på nett. Enten det er nettsider, nettbutikker eller annet grafisk materiale.

Moderne tekniske løsninger

Vi benytter kun de nyeste og mest moderne løsningene i utviklingen av ditt prosjekt.

Vi løser dine utfordringer

Vi er svært løsningsorienterte og kan hjelpe deg med alt av utfordringer du skulle ha med nettsider, nettmarkedsføring eller hva det skulle være. Ta kontakt så finner vi ut av det!

Kundesupport

Du kan føle deg trygg på at vi kun skal ha fornøyde kunder. Det innebærer samtidig å gi en gjennomgående og god support på alt vi gjør. 

Spesialister på markedsføring og utvikling

Etter mange år på nett, vet vi hvordan vi skal løse dine utfordringer på nett. Enten du trenger nye nettsider eller bedre strategier for markedsrføring i f.eks. sosiale medier, så står vi klare til å hjelpe deg. Vi jobber alltid raskt og effektivt med ditt prosjekt og vil kun ha fornøyde kunder. 

  • Webutvikling 95% 95%
  • Markedsføring på nett 90% 90%
  • Koding av avanserrte mobilapper o.l. 75% 75%
  • Kundetilfredshet 99% 99%
Fredrik Blanke

Fredrik Blanke

Daglig leder

Hils på Fredrik. Det er han du kommer å ha kontakten med rundt ditt prosjekt. Med mer enn 19 års erfaring med nettsider og nettmarkedsføring, har han en dyp forståelse og lidenskap for alt som har med dette spennende fagfeltet å gjøre.

Utviklerteam

Utviklerteam

Vårt profesjonelle og dyktige utviklerteam har bred ekspertise og er lokalisert i Øst-Europa.